CP III (Sales):
Price: RM135SM/RM145 SS

==========================
6 KOLEKSI COLOUR YANG MENARIK

KURUNG BASIC
============
.
☑️ DESIGN YG SIMPLE TAPI ELEGAN
Rekaan kurung moden plain dan tak boring di pakai berulang kali. Sangat sesuai digayakan ke pejabat maupun kemana saja.
.
☑️ MATERIAL TERPALING SEDAP DIPAKAI
Made from quality Como Crepe yang lebih lembut, lebih selesa, & lebih ringan texturenya yang tidak akan membataskan pergerakkan anda.
.
☑️ LEBIH FLEKSIBLE
Potongan baju tidak mengikut bentuk badan.. Yg mempunyai bentuk badan Pear pun boleh bergaya dengan kurung basic tanpa risau. Kain Duyung yg fully getah dipinggang dan berzip disisi lebih meyakinkan si pemakai.
.
☑️ NURSING FRIENDLY
Menggunakan hidden zip sepenunya untuk nursing akses. Ianya lebih mudah dan pantas dipakai kerana tidak menggunakan butang sama sekali.
.
☑️ WUDHU FRIENDLY
Bukaan tangan baju yang sesuai untuk mudahkan uolls ambil wudhu. Takdela lengan baju tu basah2 terkena air kan. Sinsing je sampai siku. hehe
.
☑️ SIZE S – XL
Terdapat size dari S – XL untuk anda pilih. Ukuran kami juga memang ngam ibarat memakai baju customade. Kalau dipakai tu mmg terletak helok je kat badan.

Cara pembelian :

1) PM Facebook kami ***Fizely Stylesta Solutions – fesyenZ
***Fizely Rich
***Adiik Kakdik

2) www.wasap.my/60122227729

3) Self Pick Up
Sg Besi / Putrajaya Presint 2 / Putrajaya Presint 16 / Menara Celcom KL

Keep connected dengan kami untuk dapatkan update terkini.

IG: fssolutions5451
Page: Fizely Stylesta Solutions-FesyenZ
WhatsApp: 012-2227729
Website : www.fizelystylesta.com #bajurayamurah #baju #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajufashion #bajubatik #bajulebaran #bajukurunglawa #bajukurungmurah #bajukurungraya #bajukurungcantik #bajukurung2017 #bajuraya2017
#bajukurungraya2017 #bajuraya2017malaysia #bajuraya2017online #bajuraya2017latest #bajukurungcantik #jubah #jubahmaxi #jubah

Komen