AnA
KURUNG MODEN NATASYA

WARNA
MAROON | DUSTY PINK | BLACK | LAVENDER | PINK | DARK MAROON

[+] MATERIAL COMO CREPE KOREA YANG TERSANGAT LA SELASA.
Material moss crepe ni memang susah renyuk. jenis material tak panas, tak jarang,dan mudah iron, nak pakai untuk menyambut hari raya Aidil Adha nanti, Kami yakin korang mesti jatuh centa..Material yg memang best tu.

[+] PILIHAN WARNA YANG MEMIKAT HATI UOLS.
6 warna meruntun jiwa- 6 warna bold dan pastel yang paling hot dan femes tahun 2018 yang bakal buat korang rasa rambang mata hehe.

[+] EXCLUSIVE MODERN TRENDY CUT.
Yess!!!!! potongan “cuting” yang terletak pada bdan si empunya- outfit yg sgt menarik, sarung je terus WOW ! Cantik gilerr… korang mesti suka… Smpai kwn2 puji2 uols tau.

[+] WUDHU FRIENDY.

Korang semua boleh berfesyen sakan ! , zip di tangan memang senang utk korang. Tarik je zip bole berwudhuk dah.

SALE AIDIL ADHA
RM 120 SM / RM130 SS

PROSES 3 HARI BEKERJA
http://fizelystylestasolutions.wasap.my/

#bajurayamurah #baju #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurunglawa #bajukurungmurah #bajukurungraya #bajukurungcantik #bajukurung2018 #bajuraya2018
#bajukurungraya2018 #bajuraya2018malaysia #bajuraya #jubah #jubahcantik #jubahmurah #fashiongram #instadresses #igstyle #fashionista #ootd #dresslover #igfashion #womensfashion #couture #fashion #fashionstyle #AuraInstaBatch16
#AuraInsta

Komen