Mengenai Kami

IMG-20140205-WA010

Fizely Stylesta Solutions telah berdaftar dibawah Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM). No Pendaftaran 002182496-U beralamat di CA4-6-12 Condominium Sri Hijau.

Perniagaan kami telah beroperasi dari tarikh yang didaftarkan  sehingga kini. Siti Nurelyda Binti Md Usoff adalah pemilik tunggal Syarikat Fizely Stylesta Solutions. Kami menjual secara runcit produk kesihatan dan kecantikan wanita dan lelaki.

Boleh follow kami di instragram @fizelystylestasolutions & @adikakdik.
Facebook page Fizely Stylesta Solutions-supplemen & Fizely Stylesta Solutions-fesyen.

Sebarang pertanyaan boleh menghubungi kami di talian 012-2227729 & 013-2599945 @ menghantar email ke fizelystylesta@gmail.com.

Kami mementingkan kualiti terhadap produk-produk kami.

Para pelanggan akan diberi penerangan dan nasihat terlebih dahulu sebelum membuat pembelian. Pelanggan akan dibimbing setelah membuat pembelian dengan kami bagi produk suplemen SHAKLEE.

Produk  handbeg , jam tangan , minyak wangi adalah origanal daripada USA. Pelanggan tidak boleh tukar item yang dipesan setelah pesanan dilakukan.

Bagi Produk Pakaian pula, pelanggan hanya boleh menukar barangan jikalau pelanggan menerima barangan yang terkoyak sahaja dalam masa 1-2 hari setelah barangan diterima, selepas daripada itu pihak kami tidak akan layan sebarang penukaran barangan.

Para pelanggan yang dikasih tidak boleh batalkan pesanan PRE ORDER apabila barangan sudah ada dengan pihak kami.

Waktu operasi:
Fizely stylesta solutions beroperasi dari jam 8pagi hingga 10malam setiap hari.