AnA
===============
KEISTIMEWAAN NUREEN & KAMELIA
===============
.
✔️ MATERIAL ITALIAN FLORENTO. Kain sejuk , lembut dan sangat selesa. Paling penting less ironing. Kalau tak iron pun kedut2 dia tak ketara sangat.

✔️ WUDHUK & BF FRIENDLY. Untuk kurung Nureen ada zip dekat bahagian dada dan tangan. Untuk ibu2 yang nak bf boleh try pakai Nureen. Untuk kurung Kamelia pula hanya wudhu friendly .

✔️ 2 DESIGN MELETOP . Setiap design ada 4 corak yang berlainan. Semua corak yang ada memang cantikk sangat dan kiut tau uolss. Hehe
.
✔️ SIZE XS , S , M , L & XL . Bestnyee kan sebab akak2 yang chubby pun still boleh melaram cantik2 dengan koleksi baru ni.

======
HARGA
======
PRICE : RM162 SM/RM172 SS

http://fizelystylestasolutions.wasap.my/

 

Komen