AnQ
===============
KEISTIMEWAAN TIFFANY
===============
.
✔️ MATERIAL CHIFFON WASHABLE . Chiffonnya special sebab ada garisan jalur halus siap ada glitter mengerlip2 lagi tau. Flow kain tu cantik giler wehhh… Ringan je kain dia.

✔️ WUDHUK FRIENDLY. Ada zip tersorok kat bahagian hujung lengan. Korang jangan risau kalau pakai baju ni bila nak keluar sebab memudahkan time korang nak amik wudhu nanti. Just bukak je zip tak buang masa pun. Simple kan ?
.
✔️ DESIGN TERBARU . Keluaran kali ni design terbaru dari LS. Bahagian bawah baju tu ada kembang2 sikit. Rasa macam nak joget2 tarakuca tarakuca ca ca je nanti. Hehe

✔️ TERDAPAT 5 WARNA . Ada warna DARK BLUE , DARK PURPLE , MAROON , PALE BROWN dan SILVER . Haa , nak pakat beli warna sedondon boleh , nak beli warna lain2 dengan adik beradik pun boleh sangat.
.
✔️ SIZE XS , S , M / L . Sebab ni limited edition, kami buat sehingga saiz L. Tapi uolss jangan risau. Cutting kite besar sikit. Akak2 yang chubby2 pun still boleh pakai tau. Yang penting glamour uolss..

HARGA
PRICE : RM182 SM/RM192 SS

Komen